het spookt in de bergen - Reisverslag uit Tríacastela, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu het spookt in de bergen - Reisverslag uit Tríacastela, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu

het spookt in de bergen

Door: arnonaarsantiago

Blijf op de hoogte en volg arno

17 Mei 2012 | Spanje, Tríacastela

we zijn met veel pijn en mooite de 2 hoogste cols paseert. toen wij vanmiddag op de Alto do poio (1335m)op de top stonden zijn wij een barretje op gezocht om te overleggen wat wij gingen doen . het was ijs koud en mistig . in de bar stond de TV aan met ook het neuws. daar werdt verspeld dat er boven sneeuw zouw vallen. dus besloten wij om toch maar naar beneden te rijden . het werd een beetje laad maar om 5 uur had men nog net 2 slaap plaatsen in de refusio. Gisteren op de cruz de ferro (1500m)was het zicht nog sitterend en daar heb ik ook mijn steen achter gelaten. van de eenne kant ben ik blij dat het niet zo heet is maar 6 graden is ook wel koud en zeker boven in de afdaling. Ik verlang naar huis en naar mieke maar het begint op te schieten nog 2 dagen. we hebben een lux hotel geboekt voor woensdag avond zodat wij als het laat word altijd plaats hebben . maar wij zitten met ons schema nog goed (152km). en nu wordt het hopelijk makkelijker er komen nog wat heuvels tot 700m dus het hoog gebergte zit er op. Ik heb mij voor genomen dat ik een fles champagne open maak als ik er ben . Gr Arno

• 23 Mei 2012 - 16:47

Karin:

Hej Arno,

Wat lees ik toch allemaal. Wat een contrast.
    Rust goed uit en alvast: PROOST.

Nog even volhouden.

Karin