nog 560'km - Reisverslag uit Agés, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu nog 560'km - Reisverslag uit Agés, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu

nog 560'km

Door: arnonaarsantiago

Blijf op de hoogte en volg arno

16 Mei 2012 | Spanje, Agés

Vanochtend weer vroeg vertrokken maar het schoot weer niet op het eerste uur aan een stuk gefietst en nog maar 10 km .Uitijdelijk in santo Domingo de la calzada aangekomen en de kip in de kerk gefotografeerd. die het verhaal niet ken moet het maar eens aan mij vragen. daarna koffie gedronken en verder gefietst Omdat ik bang was dat het weer niets werd heb ik er even aan getrokken.In de provintie Borgos wordt het minder stijl en de beklimmingen minder lang. zodoende hadden wij toch nog 85 km. Ik wilde nog wel verder maar artuur had het helemaal gehad . de volgende slaapplaats was pas in borgos 30 km verder op en wij komen dan ook nog een beklimming van 14 procent en dat vond ik ook veel.en gisteren had ik mijn dag niet . Wij hebben wel voorgenomen om toch 80 km per dag te blijven rijden wand dan kan ik volgende week de bus terug nemen want ik verlang wel naar mieke. artuur zij dat we de boel niet gingen forceren maar ik denk dat ik toch probeer het tempo er in te houden. onderweg spreekt een fransman mijn aan en dacht dat ik een fransman was met de franse vlag op mijn fiets toen ik hem uitlegde hoe de franse vlag er uit zag toen wist hij het weer. Ik zij tegen artuur dat als ik dit zo zouw vertellen mij niemand zouw geloven. en artuur zij dat zijn eigen oren niet kon geloven. Het word steeds drukker op de camino en komen steets meer mensen tegen. Ik kijk uit naar de dag van morgen. Gr Arno

• 16 Mei 2012 - 17:45

Karin:

Hoi Kanjer,

Je begint het thuisfront te missen, dat zal Mieke goed doen.
    Ik hoop dat jij mij het verhaal van de kip in de kerk komt vertellen.
    Het gaat op en af lees ik. De bekende laatste loodjes. Eet je gevarieerd genoeg? De spieren moeten wel goed gevoed blijven!
    Ik hoop dat je weer leuke dingen meemaakt op het fietspad!
    Hou je goed en trap ze.

Karin

• 17 Mei 2012 - 16:11

Ineke:

Hoi Arno
    Ik heb net al je verslagen tot nu toe teruggelezen en ben nu weer helemaal bij. Het einddoel van je reis komt al aardig in zicht. Knap hoor. Ik lees dat het niet allemaal van een leien dakje is gegaan maar begrijp dat iedereen die deze tocht (of een gedeelte van de camino) maakt zichzelf op een of andere manier wel een keer tegenkomt dus dat zal er wel bijhoren. En als alles vlekkeloos verloopt heb je nadien niets te vertellen en nu wel... Het verhaal van de kip in de kerk houden we wel tegoed. Ik hoop dat je nog echt zult genieten van het laatste stuk. Heel veel succes nog!!

• 18 Mei 2012 - 16:06

Ben En Miek:

Maar munne jonge toch...wat neem ik m'n petje voor je af. Vanuit de luie stoel hier beginnen wij steeds meer bewondering voor je te krijgen.
    Nu ik dit laatste verslag gelezen heb, moet je nog zo'n 400km denk ik.
    Eet goed, drink goed want de laatse dagen komt het er op aan. Anders doe je er gewoon een dagje langer over.
    Sterkte vooral voor de benen. We zien je graag terugkomen.
    Groetjes uit het kille,natte VW.

• 18 Mei 2012 - 18:56

Patrice:

Hoi Arno,
    Wat onwijs leuk om je reisverslag te lezen. Ik ben de vrouw van Arthur, je fietsmaatje. Ik hoorde natuurlijk wel je naam en dat het goed klikt tussen jullie, nu heb ik er ook een beeld bij. Erg leuk.
    Ik sluit me helemaal aan bij de reacties van jouw thuisfront. Enorm knap dat je deze hele tocht vanuit Nederland hebt gemaakt. Ik wens jou en Arthur nog heel veel fietsplezier. Op naam Santiago !! Gr. Patrice