genieten in spanje - Reisverslag uit Los Arcos, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu genieten in spanje - Reisverslag uit Los Arcos, Spanje van arno helvert - WaarBenJij.nu

genieten in spanje

Door: arnonaarsantiago

Blijf op de hoogte en volg arno

14 Mei 2012 | Spanje, Los Arcos

Vanochtend wakker gemaakt door kerk muziek het is tenslotte ook een tocht voor gelovige. dit was om 6 uur. na een goed ontbeid vroeg op de fiets en met het voornemen om nog maar 80 km per dag te gaan doen om ook het een en het ander te gaan bekijken. Artuur feeft een lijst van iemand gekregen die tegen hem zei dat dit de moeite waard is . en dat is ook zo. in puente la reina de oude historische brug bekeken die speciaal voor pelgrims is aangelecht in de middel eeuwen en hij wist een bodega in monasterio de irache waar pelgrims gratis wijn en water krijgen. hier komen normaal alleen de voetgangers langs maar met de fiets is het niet zover om. Wij slapen vanavond in een slaapzaal met 30 beden. dus er zal er heus wel een of meerdere sneurken . het weer is goed. 28 graden mischien iets te heet maar mij hoor je niet klagen . artuur komt nu uit de douch en ik ga daar na en dan gaan wij een biertje paken op het teras. morgen hopelijk weer zoon luike dag. GR. Arno

• 14 Mei 2012 - 16:00

Anton:

Hoi Arno, het klinkt alsof je het rustig aan gaat doen. Maar vergeet niet dat je op 3 juni weer hier in de omgeving van Eindhoven moet zijn om een fietstocht te begeleiden! Maar zeker ook moet je gaan genieten van alle bijzonderheden die je nog tegen kunt komen. Ik wens je nog een paar fijne weken, en op tijd terug!
    groeten, Anton.

• 14 Mei 2012 - 16:42

Karin:

Hoi Arno,

Vlg. mij is dit de positiefste mail van de hele reis. Rustiger aan, meer bekijken, leuk fietsmaatje, zonnetje, goed bed en eten.
    Hier kan ik maar een ding op zeggen, ga zo door tot aan Santiago.

Karin

• 14 Mei 2012 - 16:54

Jolanda:

Hoi Arno,
    Eindelijk eens een zonnige groet van jou. Ik ben blij dat het weer nu beter is. te warm is nooit goed maar toch zeker beter dan die regen van de afgelopen weken. Geniet van alle mooie dingen en de mooie omgeving. Ook dat hoort erbij.
    Heel veel groetjes vanuit het zonnige Oisterwijk.

Ps het huis van je ouders ken je niet meer terug. het is helemaal geschilderd. Als je een keer in de buurt ben moet je daar maar eens gaan kijken. Maar ...... Geniet voorlopig maar van je fietstocht!!!

• 14 Mei 2012 - 20:54

Thea:

Nou dat klinkt allemaal positief!!!
    En als je toch daar in de buurt bent moet je de mooie en leuke dingen ook beleven.

Groetjes Thea

• 15 Mei 2012 - 08:56

Ben En Miek:

Ha Arno,

Steeds dichter bij je doel.....nog maar n eindje voor jou...een rechte weg...van zo'n dikke 650 km schat ik......voor jou een Peul en Schilletje....
    Op naar alle stenen.....en wensen maar.

• 15 Mei 2012 - 10:42

Anja Verbeek:

leuk om al je berichtjes te lezen , en o jee wat maak je veel mee tijdes zo'n tocht, een geluk het weer is beter dan in Nederland ik kijk net uit raam , hier hagelstenen, regen of onweer en dat voor de mei maand,nou hou vol en fiets ze, groetjes uit Tilburg