het is nog niet zo eenvoudig
Door: arnonaarsantiago
Blijf op de hoogte en volg arno
28 April 2012 | België, Brussel
28 April 2012 - 17:20
Jolanda:
Nu maar hopen dat je de andere dagen wel snel een slaapplaats kunt vinden. Heel veel succes verder en fiets ze!!!!
Groetjes uit Oisterwijk -
28 April 2012 - 18:44
Erna:
Nou Arno, slaap lekker dan, je hebt het verdiend! En hopen dat het de andere dagen makkelijker gaat. Succes! -
29 April 2012 - 05:02
Jan Pieter:
Ik kan me goed voorstellen dat je erg blij zult zijn geweest dat je toch nog ergens slapen kon. Veel succes verder op de reis. We denken aan je -
29 April 2012 - 06:38
Thea:
Ach Arno, je moet maar denken älle begin is moeilijk". En.... het is uiteindelijk weer goed gekomen. Positief blijven denken, dat lost niet alles, maar wel veel op.
Groetjes Thea -
29 April 2012 - 06:46
Karin:
Hoi Arno,
Gelukkig ben jij niet voor 1 gat te vangen. Ik denk dat je geslapen hebt als een os! Na het ontbijt weer een nieuwe dag met onverwachte gebeurtenissen, hopelijk zonder zadelpijn!
Karin -
29 April 2012 - 16:02
Betty:
He Arno,goh wat een gedoe he, als je wilt rusten, eten en slapen. Ik heb er vertrouwen in dat het verloop goed gaat. Vertrouw op jezelf!! groetjes en een hele goede reis verder.