de eerste keer 100 km - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van arno helvert - WaarBenJij.nu de eerste keer 100 km - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van arno helvert - WaarBenJij.nu

de eerste keer 100 km

Door: arnonaarsantiago

Blijf op de hoogte en volg arno

06 April 2012 | Nederland, Eindhoven

vandaag heb ik 100 km gefietst. dat is naar mijn verwachting die ik naar santiago elke dag wil gaan fietsen. het was schiterrend weer maar ik heb oude knooppunt kaarten en kwam op plaatsen waar ik moest gokken welke kant ik op moest en heb dus bij deurne verkeert gekozen waardoor ik de route aan moest passen. na 20 en 40 km heb ik een kleine pauze genomen en nam de laaste pauze na 70 km. na 80 km was ik niet meer vooruit te branden. ik denk dat ik te vlug mijn 100 km wilde rijden. en mij niet de tijd geef om van de route te genieten en mijn body ook rust te gunnen. het was weer een wijze les. vogende week optijd vertrekken voor de volgende training. gr.arno

• 08 April 2012 - 10:20

Erna:

Hoi Arno, je bent goed bezig! Laat de km"s maar onder je voeten doorgaan. Maar, denk wel aan jezelf. Je leert op deze manier wel beter naar je lichaam luisteren, das ook wel iets. Heel veel succes, en zet hem op!

• 08 April 2012 - 10:35

Karin:

Hallo Arno,
    Dit is de 1e keer dat ik inlog omdat jouw verre reis nu toch wel erg dichtbij komt. Ik vind je een doorzetter en een sociaal en behulpzaam mens. Ik hoop dat je de kracht krijgt die je nodig hebt om je eenzame ( maar misschien ook niet) reis te volbrengen. Ik wil graag nog afscheid van je nemen voor je vertrekt. Karin

• 09 April 2012 - 17:34

Harold K+n:

Goede avond arno

Succes met trainen je hebt nog even voor dat je gaat.

• 10 April 2012 - 16:09

Albert De Jong:

rustig opbouwen,niet forceren,na enkele ritten weet je wat het ideale tempo is, succes, de wijnkoper

• 13 April 2012 - 09:15

Jolanda:

Hey Arno,

Super joh! Ik lees dat je al volop traint. Voor je het weet staat de grote reis voor de deur.
    Hoe bevalt je nieuwe fiets?
    Heel veel succes met trainen en op naar Santiago!
    Wij zijn trots op jou!

Fijn theater/fietsweekend toegewenst.